Доктор Енчев ощастливи новата, 16-годишна Мис Бургас 07.12 | 15:52

Николета Ангелова е само на 16 години и мечтае да се занимава с мода

От Лазар Тодоров

Навръх Никулден вчера в Гранд хотел и СПА "Приморец” за Мис Бургас България 2013 г. беше избрана именничката Николета Ангелова. 16-годишното момиче е ученичка в ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров” и мечтае да се занимава с мода и в бъдеще.

Короната и лентата й бяха връчени от шефката на модна агенция "Визаж” и организатор на конкурса "Мис България" – Евгения Калканджиева. Миналогодишната Мис Бургас – Полина Добрева също не пропусна да изкаже своето послание към настоящата Мис, предавайки и короната.

Николета ще представя Бургас на конкурса "Мис България 2014". Д-р Ангел Енчев връчи на победителката ваучер за клиниката му.

Подгласнички на 16-годишната красавица станаха Неделина Маргенова на второ място и Веселина Шамлийска на трето.

Наред с отличените красавици за първите три места, две награди в конкурса получи и Мария Бакалова. Тя бе единодушно избрана за лице на Публиката и лице на вестник "Черноморски фар". Със специална лента на Мис Есто-Бургас си тръгна и Анна Вакрилова, приза "Мис добро сърце” бе пък за Хрисияна Ангелова.

Участничките дефилираха в три тура, облечени в спортно-елегантните дрехи, бански костюми и вечерни тоалети.

Жури на конкурса бяха тийм мениджърът на Черноморец - Бургас Радостин Кишишев, Евгения Калканджиева, топ модела Теди Велинова и пластичният хирург д-р Ангел Енчев, Любен Дилов син, подгласничката на Мис България 2013 –Даниела Неделчева, актьорът Тодор Дърлянов и организаторката на конкурса Ваня Кирова.

Събитието и този път остана вярно на идеята да мине под знака на благотворителността. По време на бляскавия спектакъл на търг бяха продадени три картини, измайсторени от малките творци в целодневен център за деца с физически и умствени увреждания "Св. Николай Чудотворец” Бургас.

Сред гостите на вечерта имаше и много популярни имена от българския шоу бизнес - продуцентът Нико Тупарев, Мисис България 2012 Йордана Димитрова, Кремена Халваджиян, голяма част от екипа на "На Кафе”, както и местни бизнесмени и общественици.

Водещи

Най-четени