Драма в поп фолка! Софи Маринова маха бебето 18.12 | 18:00

Бебето трябваше да се роди през август

От iNews.bg

Наскоро Софи Маринова сподели щастливата новина, че чака бебе. Оказа се обаче, че има проблемна бременност и най-вероятно ще се наложи да махне бебчето.

"Бебчето не е добре. Оказа се, че бременността ми е извънматочна. Не мога да задържа плода, защото влияе пагубно на здравето ми. Нямам друг избор, освен да направя аборт"- разказа през сълзи певицата пред "България днес". Пак пред същото издание Софи разказа, че малката Клеопатра трябвало да се появи през август.

Изпълнителката бе категорична, че няма да разкрие кой е бащата на бебето и дори самата тя не го познава добре.

"Млад, здрав, красив! На 20 и няколко години. Такъв го търсих, за да имам хубаво дете. Прекарахме една нощ след мое участие и бебчето се получи. Няма обаче да му казвам нищо, не искам да го търся, детето ще си е мое и ще си го гледам сама" - разкри тогава Маринова.

Новината за бебето на певицата обиколи скорострелно медийното пространство, а спекулациите около бащата на детето са безброй. Най-спряганата версия бе, че продуцентът на певицата - Крум, е сбъднал най-голямата мечта на Софи - да има второ дете.

"Направо не ми се коментират тези слухове за Крум! Той си има деца, семейство... Естествено, че не е той бащата" - категорично отрича Софка информацията. Според друга информация, бебето на Софи е от близък приятел на младата фолк звезда Фики Стораро.

Певицата преживява тежко неотменимото решение да направи аборт. По думите на фолкаджийката няма друг избор, ако иска да запази живота и здравето си.

Водещи

Най-четени