Дует "Мания" изгряват на родната сцена с ново парче (СНИМКИ) 21.10 | 20:00

Юлия и Даниела представиха песента си "Хиляди въпроси"

От Пламена Вълчева

Отдавна дует "Мания” не са вадили ново парче, по една единствена причина - работеха зад граница. Юлия и Даниела са заредени с положителна енергия, която впрягат в свежа продукция. Работят по много нови идеи и проекти и като за начало "припомниха за себе си” вчера на сцената на столичния клуб Studio 5.

Концертът, освен премиера на новия им видео сингъл "Хиляди въпроси”, включи авторски песни и популярни кавъри, с които дует "Мания” неизменно вдигнаха на крака своята публика. По повод снимките на новия им видео сингъл "Хиляди въпроси”, Юлия и Даниела споделят: "Трябваше да избираме между две роли - на детективи или клонинги, по идея на режисьора Васко Стефанов. Допадна ни втората роля и решихме, че ще бъде по-интересно и за самите нас, и за феновете да видят нещо различно.”

Момичетата са щастливи от резултата и благодарни на екипа, надяват се феновете да харесат клипа. Стилът на "Хиляди въпроси” е поп с фънк звучене, благодарение на честите сола на саксофона, който в ръцете на прекрасната Даниела е изключително атрактивен и дори секси.

Текстът на песента "Хиляди въпроси” е на Гергана Турийска, музика и аранжимент Стамен Янев. Снимки от представянето на новата песен на "Дует Мания" вижте в галерията. 

Най-четени