Дъщерята на Денис Хопър наследи от него почти 3 млн. долара 18.09 | 08:47

Съпругата на актьора обаче не получи нито цент от парите му

От Елена Кирилова

Деветгодишната дъщеря на Денис Хопър наследи от него почти три милиона долара.

Според Contact Music, когато актьорът почина през 2010 г., процедурата по развода му с Виктория Дъфи е била към средата си, въпреки че според предсватбеното споразумение между двамата тя не е трябвало да получи нищо от завещанието на звездата.

За сметна на това дъщерята на Хопър Гейлън получава 2,85 млн. долара в брой и други 600 хил. долара под формата на недвижима собственост.

Парите ще отидат директно при детето, а Виктория няма да има никакъв контрол над тях, каквото беше и желанието на покойния актьор.

Гейлън пропусна погребението на баща си, тъй като майка й не й позволи да отиде и да каже последно сбогом на Хопър. Според анонимен източник това е изключително трагично, тъй като едва седемгодишното момиче не е имало възможност да се сбогува с баща си поради семейните войни.

Писмо, изпратено от адвоката на актьора, гласи, че Денис не е искал Виктория да присъства на погребението му в Таос, Ню Мексико, но за сметка на това държал дъщеря му да бъде там. Въпреки последното желание на бащата майката на детето не допуснала да се случи волята на Хопър.

В навечерието на смъртта на звездата, той и съпругата му бяха въвлечени в жестока битка за развода си, като се стигна дори до искане от страна на Хопър за въвеждане на ограничителна заповед за половинката му, която да не може да го доближава на повече от 10 фута разстояние.

Водещи

Най-четени