Дъщерята на Николета и Валери изчезна 22.05 | 22:02

Малката Никол се криела доста умело

От Гергана Златкова

Дъщерята на Валери Божинов и Николета Лозанова изчезна!

Не безследно, разбира се. Малката просто се загубила в огромната къща на родителите си в Италия.

ВИП семейството, което нае просторна къща на Апенините заради ангажимента на Валери към "Виченца", често изпада в тревожни ситуации.

Малката Никол, която вече ходи сама, не спира да обикаля двуетажната сграда. Къщата е с площ от 250 кв. метра и често пъти се превръща в място за игра на криеница за чаровницата.

Огромното пространство обаче буквално изправя косите на баща ѝ и го кара да претърсва имота от пода до тавана, за да открие дъщеря си, пишат от Hotnews.

Божинов се опитва да прекарва цялото си свободно време с малката Никол. Двамата обожават да играят заедно, а любимата им игра е криеницата.

"Хлапето щурее като лудо, метнало се е на баща си – разказват приятели на футболиста. – Ако за малко го оставиш самичко, веднага ще се скрие. Понякога къщата му отеснява, а Валери после не може да намери дъщеря си и много се притеснява", разкриват още те. И допълват, че футболистът неведнъж е изпадал в подобни ситуации.

В малкото градче, където живеят Божинови, вече познават загрижения татко, който обикаля с детска количка. Най-голямото развлечение на Валери и Никол е вечер да гледат мачове.

Водещи

Най-четени