Ева Мендес искала да бъде дизайнер 05.06 | 10:22

37-годишната красавица, която представи собствена колекция спално бельо, обича сама да променя дома си

От Теодора Деянова

Холивудската актриса от малка мечтае да бъде интериорен дизайнер и пред Daily mirror тя заяви, че ако не е била актьорската ѝ кариера, със сигурност е щяла да бъде дизайнер.

37-годишната красавица, която преди време представи собствена колекция спално бельо, обича сама да променя дома си и да разнообразява обзавеждането му, вместо да наема професионалист за тази цел. Досега тя е обзавела и декорирала двете си къщи и приема това като хоби.

"Проектирах декоративната част на действителната архитектура. Наистина е предизвикателство, но ми харесва. Обожавам чиниите, който ръчно изрисувах. Имам много интересни неща и в банята. Това са нещата, които ме забавляват. ", Ева ентусиазирано говори за интериора в дома си.

Ева, която от 9 години живее с продуцента Джордж Аугусто, твърди, че страстта ѝ била насърчавана от майка ѝ още в ранната ѝ възраст. Благодарна е, че госпожа Мендес, която е кубинка, ѝ е позволила на да изследва креативната си същност.

Може би именно тази ѝ черта е причината, поради която тя продължава да ходи на уроци по актьорско майсторство. Главната идея зад непрестанните ѝ усилия е тази: "Ако си добър художник или виолончелист, никога не спираш да се упражняваш!"

От 12 години Ева Мендес не спира да посещава кратки курсове , водени от големи имена в бранша и това ѝ доставя удоволствие. 

Водещи

Най-четени