Един напусна къщата на VIP Brother, друг се завърна 14.10 | 07:32

Евгени Минчев е аут, Тачо влиза с изненада за Жени

От iNews.bg

Във вечерта на елиминациите още един съквартирант трябваше да напусне къщата на VIP Brother. Този път късата клечка изтегли Евгени Минчев. Йорданка Христова и Кали обраха гласовете на най-много хора и бяха спасени от зрителите. Евгени обаче не успя да надвие дамите в лицето на Елена Кучкова, Зорница Линдарева и Албена Вулева и се сбогува със съквартирантите.

Минчев заяви, че това е било страхотно преживяване, от което си е взел много поуки и никога няма да го забрави. 

Live предаването беше изпълнено с обрати, за изненада на всички Big Brother репи да покани майката на Албена в Къщата. Людмила Захагаева беше дошла да защити дъщеря си, но представянето и беше толкова атрактивно, че получи внезапно предложение да гостува в най-известната къща. Тя успя да вдигне рейтинга на дъщеря си, която до този момент е била с най-малко гласове за оставане.

Другата изненада на вечерта беше влизането на Стефан Манов - Тачо в къщата. Той се завръща в шоуто, за да се бори за любовта на на любимата си Жени Калканджиева. Той беше подготвил и подарък за Жени - пръстен във формата на капачка от бутилка, като обясни, че именно за такава капачка е предложил за пръв път на Калканджиева.

1411765

Водещи

Най-четени