Един от „гласовете на България“ се прехвърли към X Factor 08.07 | 18:20

Този път гласовитият младеж се пробва с брат си

От iNews.bg

Кастингите за новия сезон на риалитито X Factor вече са в разгара си. Музикалните специалисти минаха през Велико Търново, Русе и Варна, където прослушаха мераклиите за слава.

Една от изненадите в морската ни столица бе симпатягата Пламен Добрев, за когото миналата година треньорите в "Гласът на България" се бориха. 18-годишният симпатяга спечели менторите в шоуто на bTV с изпълнение на песента Use Somebody на Kings Of Lion и всички го пожелаха в отбора си. По-късно обаче по време на двубоите отпадна.

Затова тази година Пламен реши да опита късмета си в друг формат – X Factor по Нова ТВ. На сцената той ще се изявява заедно със своя брат Иво, който е година по-малък от него. Двамата се явиха на прослушванията във Варна преди дни и очакваме да проследим дали ще успеят да покорят публиката.

1331216

Сред кандидатите на другата морска дестинация – Бургас, пък се оказа внукът на миналогодишната сензация на X Factor мама Люси. Това е 16-годишният Веселин, който се представи пред екипа на шоуто в дует с приятеля си Ангел. Двамата залагат на рап и хип-хоп и решили да се явят на кастинг съвсем спонтанно.

1331215

Както вече iNews писа, сред желаещите да се качат на сцената през есента е също и победителката в предаването "Големите надежди" по Нова ТВ Кристиана Асенова. 14-годишната Кристина Дончева също се представи в Бургас.

Водещи

Най-четени