Ейми Адамс ще бъде новата Луис Лейн 28.03 | 10:19

Тази година актрисата беше номинирана за „Оскар“ за поддържаща роля

От Ивета Бебова

Ейми Адамс, позната от филмите "Омагьосана" и "Джули и Джулия", ще изиграе ролята на Луис Лейн в новия филм за Супермен, съобщава Ройтерс.

Досега в ролята са се превъплъщавали канадската актриса Марго Кидър, актрисата от американския сериал "Отчаяни съпруги" Тери Хачет и младата американска актриса Кейт Босуърт.

Партньори на Ейми Адамс ще бъдат Хенри Кавил в ролята на супер-героя и Даян Лейн и Кевин Костнър в ролята на неговите осиновители.

Режисьор на новата продукция на Warner Bros ще бъде Зак Снайдър. Той натрупа голяма популярност след заснемането на филмите "300" и "Пазителите".

"След огромния интерес кой ще изиграе Супермен, феновете бяха най-любопитни кой ще влезе в ролята на неговата любима Луис Лейн", казва Снайдер в свое изявление в неделя.

"За това сме много развълнувани да съобщим, че Ейми Адамс ще бъде новата Луис Лейн. Тя една от най-интересните и уважавани съвременни актриси. Ейми има таланта да пресъздаде всичко онова, което обичаме в образа на Луис Лейн – нейния ум, сила, чувство за хумор и, разбира се, нейната красота", допълва режисьорът.

Тази година Ейми Адамс беше номирана за "Оскар" за поддържаща роля във филма "Боецът".



Водещи

Най-четени