Елизабет Хърли се разведе 15.06 | 18:36

Бракът ѝ с индийски бизнесмен издържа по-малко от четири години

От Неда Ковачева

Британската актриса и модел Елизабет Хърли се разведе, предаде Ройтерс. Бракът ѝ с индийския бизнесмен Арун Наяр продължи четири години и приключи днес. Двойката е получила развод от съд в Лондон, предават местните новинарски агенции.

През 2007 г. Хърли и наследникът на бизнес с текстил сключиха брак в замъка "Съдли" в Западна Англия. Двамата направиха и традиционна индуистка сватбена церемония в Индия.

Преди това Елизабет Хърли имаше дългогодишна връзка с колегата си - актьора Хю Грант. Тя има дете от филмовия продуцент Стив Бинг.

Актрисата има повече от 30 роли зад гърба си, но от тях малко са наистина запомнящи се. Такива са изпълненията ѝ в "Austin Powers: International Man of Mystery" (1997), "Ед телевизията" (1999), "Шеметна сделка" (2000) и др. В момента се снима в телевизионната поредица "Wonder Woman".

Елизабет освен с кино и телевизия, се занимава с мода и благотворителност. Има собствена марка бански костюми. Хърли твърди, че от 1979 г. не е гледала телевизия и че, ако някога изглежда като Мерилин Монро, ще се самоубие.

Водещи

Най-четени