Елизабета Каналис: Възприемах Клуни повече като баща 31.10 | 08:57

Четири месеца след раздялата им, Елизабета признава, че 17 г. разлика във възрастта са от значение

От Олга Андреева

Италианската красавица Елизабета Каналис повдигна завесата след раздялата си преди няколко месеца с един от най-желаните ергени в Холивуд, Джордж Клуни.

33-годишната актриса твърди, че е гледала на него повече като на баща, отколкото като на любовник, и отрече, че нейни изказвания по темата за брака и децата са оказали някакво влияние върху раздялата им, съобщи в. Express.

Каналис, която се раздели с 50-годишния носител на "Оскар" през юни, след две години заедно, сега признава, че 17-годишната разлика във възрастта е благоприятствала повече за изграждането на отношения тип баща-дъщеря, отколкото на любовници.

Въпреки това, Елизабета отрече, че нейното желание за брак и деца, което изрази публично в интервю, малко преди да се разделят, има някакво отношение към разпадането на двойката.

"Джордж и аз никога не сме говорили нито да се женим, нито да имаме деца", допълни тя.

"Краят на връзката ни не беше породен от въпрос, свързан с брака, а от нашите лични нужди. Джордж е истински джентълмен. Бях много уважавана като жена и като партньор във връзката."

"Той е много специален и важен за мен, така както би бил един баща. Между нас, разбира се, имаше и нещо повече от отношенията баща-дъщеря", разкрива тя в "Questo Amore" ("Тази любов"), нова книга от италианския журналист Бруно Веспа.

Клуни вече има връзка с бившата звезда от кеча Стейси Киблър (32 г.), докато за Каналис се смята, че се среща с американския актьор и бивш фотомодел Мекад Брукс (31 г.).