Емануела показа новия си приятел 08.07 | 11:09

Все пак не разкри почти нищо за него

От iNews.bg

Попфолк певицата Емануела е известна с несполучливите си избори в личен план. Освен че все не може да случи на правилния мъж, изглежда има проблем и с майките на избраниците си. Повечето кандидат-свекърви все не я искали.

Последният неуспешен опит бе сватбата ѝ с Никола, с когото скоропостижно се разделиха. Твърди, че тогава минала под венчилото, защото била в депресия и искала някаква сигурност, че ще има човек, който да я обича.

"Казах си, по-добре да ме обичат мен повече. Той беше влюбен в Емануела, не в мен. Като цяло това беше грешка и на двама ни", каза Емануела в предаването "На кафе" по Нова ТВ.

От около половин година певицата вече се радва на вниманието на нов мъж. Кой е той обаче категорично отказва да споделя, защото не иска връзката ѝ да става публична. Въпреки това, любимият ѝ все пак се появи в ефира, но облечен в дълга черна перелина, така че да не се вижда.

В крайна сметка появата на приятеля бе просто шега, която екипът на предаването си направи с фолкаджийката. Причината да ѝ извъртят този номер е фактът, че тя носела на майтап и обича да се забавлява.

В тази връзка обаче според астроложката Оксана на Емилия ѝ предстоят важни промени до края на годината. Със сигурност през 2014 е открила или ще открие мъжа с главно "М". Някъде около октомври пък вече ще е готова да го покаже и на всички останали.

1330600

Водещи

Най-четени