Емил Каменов потроши студиото на „Къртицата“ 22.03 | 11:20

Охранителят от Монтана не успя да се сдържи в една от игрите

От Надежда Стоянова

Най-мускулестият и определено най-неконтролируем участник в "Къртицата" по TV7 – Емил Каменов, получи последно предупреждение. Макар да е изключително колоритен, продуцентите се принудиха отново да му напомнят една специална клауза в договора, който охранителят от Монтана е подписал. С нея обещава да не упражнява физическа, но и словесна агресия в Базата.

Преди няколко дни Емил за малко да набие плейбоя Борислав заради факта, че в последните дни няма достатъчно месо. В крайна сметка двамата се разбраха, но преди това първичният бодигард отправяше заплахи да го нареже на парченца. Именно затова водещите и продуценти на предаването Иван и Андрей го приканиха да спре с вербалната агресия, в противен случай щели да го изхвърлят от шоуто.

"Никой от мен и Андрей нямаме проблем, когато ни се дървиш. Ние не живеем с теб, виждаме се по два пъти в седмицата с теб и си отиваме. Чисто човешкият морал не позволява така да се държиш с хората. И по-важното е това, че в договора, който сме подписали, освен физическото насилие, ние забраняваме и вербалното насилие", обясни Иван Христов.

Малко след това обаче Каменов потроши декора в студиото по време на една от игрите. Предизвикателството пред участниците беше да ядат доста люти чушки. И понеже Емо реши да се прави на мъж, хапна малко повече отколкото беше необходимо, след което с мъка издържа да мине и редът на останалите състезатели, за да им позволят да пият вода. Резултатът беше няколко дупки в декора.

Водещи

Най-четени