Емил Русев: Избраха ме за къртицата, защото мога да лъжа много добре 27.04 | 11:59

Какво разказва саботьорът за шоуто

От Беатрис Николoва

Емил Русев призна, че са го избрали за къртица, защото можел да лъже без никакъв проблем. Когато научил, че са избрали него за ролята на саботьор бил шокиран, но и поласкан, защото това е главната роля в шоуто, коментира самият той пред Жени и Мая в "Жените говорят" по TV7. Русев допълни, че не се е налагало са проваля много мисии, защото участниците сами не успявали да се справят. Единствените изпитания, които саботирал нарочно били мисията с ходенето по гредата и тази с носенето на камъните на гърба.

"Новата къртица трябва да е Бориса, защото тя е интелигентна и достатъчно зряла за възрастта си. Тя е много наблюдателна, знаеше че съм къртица от началото и предложим да играем заедно. Именно заради това Хриси я пусна на теста, за да продължи да ме прикрива.", допълни Емил.

Веднага след като излязъл от шоуто, неверният съпруг бил заведен от съпругата си Христина на рожден ден.

"Бях притеснен как ще ме приемат хората, но се оказа, че много ме харесват. Черпеха ме цяла вечер, а един мъж ме чака до писоара да ми стисне ръката", сподели Русев. Той разказа още някои пикантни подробности около аферата си с моделката Виктория Джумпарова.

Христина хванала прелюбодейците с видео касета, която Русев забравил случайно. Той е категоричен, че би простил на Хриси всичко, включително и изневяра, защото я искал завинаги до него.

"Не съжалявам, че не стигнах до финала, защото около всички скандали и драми с Виктория, както и подозренията на останалите, щях да бъда потърпевш", категоричен е Емил. Следващата седмица шоуто ще трябва да направи нова церемония по избиране на саботьор.

Водещи

Най-четени