Емилия: С Анелия никога няма да бъдем приятелки 28.05 | 13:34

Двете все пак са в добри отношения за момента

От iNews.bg

Всички знаем, че последната фолк дива, на която бизнесменът Коко Динев се спря, е Емилия. Двамата имат син, който се казва Иван, и вече от години се разбират много добре. Що се отнася до бившите на нейния любим, певицата споделя, че се разбира прекрасно с Нелина, а с Анелия напоследък започнала да поддържа добри отношения.

"Откакто съм с него (Коко Динев), той спря да редува руса, черна, така че може би притежавам нещо, което му е задържало вниманието толкова години. С Нелина сме в много добри отношения още от самото начало. Тя е прекрасен човек и певица и се радвам, че познавам такава певица като нея. Ние сме от старата генерация и сме по по-различен начин възпитан", разказа блондинката в предаването "Дневен ред" по TV7.

Причината да заровят томахавките с предишната съпруга на Коко – Анелия, обаче е съвсем различна. Това се случило заради близките им и заради миналото, което е имала нейната колежка с Динев.

"Държа обаче да кажа, че никога няма да бъдем приятелки и да се правим на лицемери. Тези неща не са за мен. Избрала съм си да бъдем в едни нормални отношения заради нашите близки и това, че те имат общо минало с Коко и аз уважавам това", допълни Емилия.

Водещи

Най-четени