Еминем с грандиозна изненада за своите почитатели 01.12 | 09:23

Рапърът не беше много активен през последните години

От iNews.bg

Еминем издаде двоен албум за празниците, който не е съвсем в коледен дух. Първата част на "Shady XV" е с нови парчета на рапъра, а втората е на музиканти, работещи с лейбъла му "Shady Records", предаде AFP.
Песните са провокиращи - Еминем заплашва да удари кроше в лицето на певицата Лана Дел Рей - алюзия с американския футболист, ударил годеницата си в асансьор пред охранителна камера. Във "Вегас" пък самообявилия се Бог на рапа отива още по-далече, като заплашва да изнасили изгряващата австралийска звезда на хип -хопа Иги Азалия.

Текстовете отново предизвикаха възмущение, препредадено и засилено от социалните мрежи. За неодобряващите бабаитенето на певеца е непоносимо, макар и той да обяснява, че само пресъздава героя си Слим Шейди.

Иги Азалия не се притесни и се подигра на "стария" рапър (Еминем е на 42 години) като написа в Twitter:

"Омръзна ми от тези старци, които заплашват млади жени, за да се забавляват".
Изпълнените се насилие текстове са характерни за Еминем. Обикновено той ги редува с размишления и извинения. Най-добър пример за това са сложните отношения с майка му, която той заплаши в една своя песен, а след това й се извини. В "Shady XV" Еминем използва любимия си диалог с алтер егото си Слим Шейди и размишлява на глас какво наследство оставя.

Водещи

Най-четени