Емо Каменов си стяга багажа 02.04 | 16:28

Избухливият охранител поема към къщи?

От iNews.bg

Охранителят от Монтана Емил Каменов изглежда е на път да се откаже от участието си в "Къртицата" по TV7. Макар че изглеждаше доста мотивиран и често се ядосваше за провалите в мисиите, меракът му за победа явно не може да се сравнява със симпатиите към хубавицата Гергана.

Преди време той призна какво изпитва към нея, само че вече е дошъл моментът да стане малко по-настъпателен. Най-накрая гардът на звездите окончателно ще изясни отношенията си с Гери и ще се замисли дали си струва изобщо да остава в Базата.

Още повече че обстановката непрекъснато подлага на изпитание неговия първичен характер. Доста нервен е и заради липсата на достатъчно храна, както и от липсата на интерес от страна на красавицата.

Междувременно моделът Бориса се справи перфектно с откриването на правилния ключ за вратата на Изолатора. Затова ще се върне отново в Базата, което най-много ще зарадва Емил Русев.

Групата пък ще избере следващата си "жертва", която да изпрати на тест в събота. Засега настроенията са насочени към Ивайла Бакалова.

Водещи

Най-четени