Ергенът Алек фолира колата си за 10 000 лв. 27.08 | 12:45

А мама разреши ли ти, питат фенове

От iNews

Не можем да решим кое ни смущава повече – маниакалното поведение на Алек Младенов към колата си или умопомрачителният стайлинг с принт на цветя, с който позира до полираното си BMW. Интернет потребители обаче са категорични – и двете не прилягат на сериозен 30-годишен бизнесмен, за какъвто се представяше в "Ергенът".

Инфантилното му поведение за пореден път предизвика подигравателни коментари относно едиповите комплекси на Алек: "Мама разреши ли ти да си фолираш колата".

Повод стана поредният му позьорски пост с бавареца, който закупи тези дни. След като се изръси 150 бона за чисто ново BMW, Младенов се погрижи возилото да изглежда винаги безупречно, като го облепи и полира в специализиран сервиз.

"Всичко, което Алек искаше, беше автомобилът му да бъде защитен. Тъй като предната част е с агресивен дизайн му предложихме да я защитим с прозрачно фолио. Добавихме облепване с фолио на праговете и тавана. Целта на облепването е да предпази детайлите от летящи предмети по време на движение или каквито и да било физически щети", обясняват от бокса.

Проверка на Intrigi.bg установи и баснословната сума, която Младенов е платил за тези прищевки. Само за полирането с керамично покритие кокетният Ерген е платил близо 5000 лева. Още толкова се е изръсил за частичното облепяне с фолио.

А фенове се питат – ще го кара ли в крайна сметка това BMW или само ще се снима до него с кифленските си ризки?

Водещи

Най-четени