Ерик Клептън развали отношенията с дъщеря си заради Twitter 10.08 | 16:00

Музикантът не е съгласен с публичността, която дава дъщеря му относно личния им живот

От Мариета Цветкова

Ерик Клептън развали отношенията с дъщеря си.

До това се стигна след поредица от постове направени от личния профил на Рут Клептън. Една от публикациите ѝ гласи: "Моля да не бъда тагвана в публикации, отнасящи се до баща ми. Ние нямаме никаква връзка, а споменаването му ми носи само болка."

До това се стигна след поредица от мъмрения от страна на Ерик Клептън и втората ме съпруга, относно споделянето на личния им живот в общественото пространство. Мнението на Рут е, че не се знае къде са направени снимките и не е редно да я упрекват, затова тя реагира остро на последното смъмряне от страна на баща ѝ.

1549735

Публикацията бе направена миналата седмица и по-късно изтрита, но медиите успяха да разберат от близки на семейството как всъщност стоят нещата."Преди 4 месеца тя написа имейл до баща си, който гласи, че не иска да има нищо общо с него. Ерик не ѝ отговори и от тогава не са говорили. Сърцето на Рут е разбито, тя може би не предполагаше, че баща ѝ, наистина ще я послуша. Въпреки, че той не е от хората, които се опитват да разубеждават хората. Ситуацията е много сложна."

Раздялата не е лека и за музиканта, който от няколко медеца не е виждал 2- годишният си внук. Но за момента самият той не дава своята позиция по проблема.

 



Водещи

Най-четени