Еротичен 3D филм изпревари "Аватар" в Хонгконг 21.04 | 09:38

Триизмерният "Sex and Zen: Extreme Ecstasy" разказва за ученик, загубил се в харем

От Елена Коцева

"Sex and Zen: Extreme Ecstasy", смятан за първия 3D порно филм, завзе хонгконгския бокс офис и стана по-популярен дори от "Аватар", съобщи британският в. Metro.

Филмът, в който се разказва за ученик, изгубил се в харем, може да бъде гледан от зрители над 18-годишна възраст, защото се показват напълно голи актьори и секс сцени, макар и без полови контакти.

Премиерната седмица на филма в Хонгконг бе пред препълнени зали. В деня, в който излезе по кината в Хонгконг (12 парил), филмът счупи рекорд по приходи – 2,78 млн. хонгконгски долара за един ден спрямо 2,63 млн. хонгконгски долара приходи от първия ден на "Аватар", отбелязва АП. До момента приходите от заглавието са 17 млн. хонгконгски долара (2,2 млн. щатски долара).

Освен че филмът надмина досегашния рекордьор "Аватар", той победи и премиерния "Писък 4", за който се смяташе, че ще е бокс офис хит.

В залите са се стичали хора от цял Китай, като се има предвид, че държавата има много стриктни правила за показваната еротика. Някои от прожекциите на филма са били само за жени.

"Просто отговорихме на очакванията на аудиторията", казва продуцентът на триизмерния филм Стивън Шиу. "Хората винаги са смятали, че би било интересно, ако триизмерната технология се използва с такава тематика. Любопитни са."

Заглавието ще се появи скоро по кината и в Австралия, Южна Корея, Франция, Италия и Индия.

Водещи

Най-четени