Ето ги сигурните участници във Vip Brother 02.09 | 15:30

Някои от тях са ви известни, но за други не сте и предполагали

От Беатрис Николoва

С наближаването на Vip Brother станаха и ясни имената на звездите, които ще вземат участие в риалитито. Продуцентите са стигнали до споразумение с редица родни знаменитости чиито имена малко по-малко започнаха да излизат наяве.

На 15 и 16 септември прага на Къщата ще преминат Иво Аръков, Камелия Тодорова, Ели Гигова, Елена Кучкова, Влади Въргала, Тити Папазов, Ива Екимова и Кали. Заедно с тях в играта със сигурност влизат Йорданка Христова и Евгени Минчев, съобщиха от "LOVE style” .

Всеки от участниците има своята история и какво да докаже на зрителя. Голямата любов на Йорданка Христова умира отвъд Океана, Влади Въргала живя с диагноза рак, Камелия Тодорова не съжалява, че е избягала от България и е последвала любимия си мъж в Западна Европа, Ива Екимова вярва, че баща й и Дими я пазят от небето. Елена Кучкова пък получи подкрепа от приятеля си политик.

Ели Гигова ще доказва, че не е глезена милионерска дъщеря, а от Иво Аръков се очаква да разкрие истината за побоя над него и за раздялата с Мик, а Евгени Минчевщял да вади кирливите ризи на родния хайлайф.

Водещи

Най-четени