Ето защо обичаме 90-те 05.07 | 13:44

Най-култовите образи на декадата

От Мартина Панайотова

90-те са славна епоха, която липсва на мнозина. Музиката, духът и разбира се – любимите сериали! Все неща, които правят последното десетилетие на XXI век едно от най-сантименталните!

И като заговорихме за сериали, колегите от Fitwell.bg направиха една сърдечна селекция на най-любимите ни от времето, когато грънджът бе най-слушаната музика, а кубинките – най-масовите обувки.

"Приятели” (1994 г. – 2004 г.)

Фийби: Те не знаят, че ние знаем, че те знаят, че ние знаем. Джоуи, нищо няма да казваш! Джоуи: И да искам, не мога.Таг: Фийби? Това е страхотно име.Фийби: О, значи ти харесва? Почакай да чуеш телефонния ми номер...

Разбира се! Абсолютният синоним на успешен ситком е "Приятели”. Десет реализирани сезона и въпреки че минаха 9 години от края на сериала, все още се пускат слухове за направата на филмова версия. Вероятността това да се случи обаче е някъде около нулата, тъй като след последната "новина” за бъдещ филм по "Приятели”, лично на Матю Пери (Чандлър) му се наложи да опровергава този слух.

А иначе най-голямото постижение на сериала не е, че са заснели цели десет сезона, а че няма слаб между тях. Дори и да не снимат филм, все пак на разположение винаги са старите, но златни серии на ситкома.

Кои са останалите диаманти на 90-те може да научите от Fitwell.bg.

Водещи

Най-четени