Ето и първата двойка в „Къртицата” 24.02 | 21:55

Любовни искри припламнали между Индира и Борислав

От Надежда Стоянова

Водещите на риалитито "Къртицата” – Иван и Андрей, малко преди старта на шоуто издадоха, че то вече е сформирало първата любовна двойка. Може и да са в Базата само от три дни, но искрите на романтиката припламнали между Индира и Борислав.

"Това беше любов от пръв поглед. Те вече са двойка и то в най-красивата фаза”, издаде главният редактор на предаването Ники Николов в лайфа тази вечер.

Влюбените съвсем спокойно демонстрирали топлите си отношения, без да се притесняват от останалите участници. В момента обаче все още се опознават. А какво точно се случва между тях ще можем да видим в дейли епизода във вторник от 20:30 по TV7.

Снимките на Индира и Борислав, както и на останалите участници вижте тук.

1202541Междувременно в първия епизод се състоя "церемонията" по избиране на Къртицата. Преди това всички преминаха през няколко военни изпитания като подготовка за същинската задача по-късно - военно трасе, изпълнено с различни препятствия.

Сред провалите тук можем да определим представянето на миската Ивайла Бакалова, която беше заподозряна за предател от доста от останалите състезатели.

Обяснението беше, че минути преди изпитанието й паднало кръвното и се наложило да й бият инжекция. И макар че би било много лесно за разгадаване, именно нейното поведение беше най-подозрително.

Провалът на Ивайла обаче стана причина резултатът след първото изпитание да е 2000 лв. в сметката на Къртицата и 4000 лв. в тази на групата.

Второто предизвикателство обаче се оказа доста по-неприятно. Всички трябваше да изядат по два живи скорпиона - малък и голям. Това очевидно ужаси повечето от участниците, само че възможността да останат без храна цяла седмица се оказа по-страшна от мърдащите животинки. Мисията в крайна сметка беше загубена, след като се отказаха Емил Каменов, Екатерина, Емил Русев и Роксана. Така Къртицата се сдоби с още 5000 лв.

1202548

Водещи

Най-четени