Ето истината за здравословните проблеми на Ути 22.04 | 14:00

Екранният кулинар не се размина само със счупена ръка

От iNews.bg

Телевизионният кулинар Ути Бъчваров неотдавна се впусна в едно доста сериозно предизвикателство за своята фигура – участие в Dancing Stars по Нова тв. Още в началото на шоуто обаче си счупи ръката, след което продължи да тренира гипсиран. Само че това не беше всичко, защото се оказа, че сърцето му не издържа на сериозното натоварване.

"Мъжете в моята прекрасна възраст обикновено надскачат себе си във всяко едно отношение. Биологичният часовник леко е изместил ледовете. Оказа се, че и аз така с много дини съм надскочил биологичните си способности. Затова просто прецених, че в един момент да продължа, е вече рисково за мен", разказа кулинарят пред Гала.

Ути призна, че много съжалява, че се наложило да се откаже от предаването, защото много му харесва да танцува. Пръст в претоварването му обаче донякъде има и неговата партньорка Елена Добрикова, която го пришпорвала винаги да са на 100%. В същото време обаче той подготвял и ново предаване и ангажиментите му дошли в повече.

"Със сърдечната история си казах: Опа, това е втора телеграма. Трябва да отбележа обаче, че Елена ме поощряваше с лакти в ребрата, щипане... Имахме си тайни знаци с нея, в които ми подсказваше кога трябва да тръгна. Аз принципно не обичам да бъда дресиран и съм свикнал аз да бъда диригентът. Когато влязох в Dancing Stars, си казах, че ще слушам какво казват професионалистите. Бил съм по купони, раздавал съм се, но там не е същото", допълни още Бъчваров.

Водещи

Най-четени