Ето как се забавлява Стивън Сегал в София 02.07 | 08:06

Актьорът беше у нас заради концерт на бандата си

От iNews.bg

За актьора Стивън Сегал страната ни не е непозната дестинация, защото се е снимал в различни продукции у нас. Така че със сигурност знае какви забавления предлага столицата ни.

Майсторът по бойни изкуства обаче беше в София миналата седмица не в качеството си на кинолегенда, а като музикант заедно с бандата си. Със Steven Seagal Blues Band гостуваха в известен столичен клуб за жива музика миналия петък, 27 юни, като част от европейското си турне.

Оказа се, че вместо да си пийнат солидно след концерта, Сегал и компания предпочели да похапнат пица като подарък от родните промоутъри. Майсторът на айкидото вечерял на крак посред нощ на спирката на тролеите в тунела на НДК, пише "Монитор".

Това забелязал един от известните ловци на автографи – учителя по география Тодор Петров, който проследил Сегал след изявата му в клуба. Оказало се,че звездата от "Белязан да умре” се прибрал пеша до хотела, в който бил настанен. По същия начин актьорът стигнал и до единствената си телевизионна изява – в "Шоуто на Слави".

 

Водещи

Най-четени