Ето как си изкарва Жерар Депардийо в България (СНИМКИ) 09.11 | 14:07

Жителите на село Калояново искат да го правят почетен гражданин

От iNews.bg

Жителите на село Калояново са изключително горди, че Жерар Депардийо им гостува. Макар в пловдивското село да живеят предимно пенсионери, те се подготвиха французинът в руско гражданство да бъде посрещнат като истинска звезда.

Всеки извади от фризера си провизии и сготвиха чудни гозби за легендата на световното кино. Бабите и дядовците не са допускани до снимачната площадка, но от ефира на bTV подканиха Депардийо да си вземе къща в селото, а те обещаха да го направят "почетен гражданин на Калояново".

1431545

Актьорът е в България на снимките на филма "Пътуването”, където главна роля има нашата актриса Деси Тенекеджиева. Българката ще бъде Нора, снаха на Жерар Депардийо, който пък се превъплъщава в дядо Ваня. Сюжетът на лентата разказва за живота на неговото семейство.

Депардийо е един от най-големите бохеми в света на киното. Той е имал много проблеми с алкохола и наркотиците, като според негови думи, ги е преборил. Той пие по 14 бутилки вино на ден, но не се счита за алкохолик. Бунтът му често е насочен към френската система и именно данъците са причината той да се откаже от гражданството си. През 2008 г. Депардийо се запознава с Владимир Путин и признава, че двамата веднага си паснали, малко след това французинът придобива руско гражданство.

1431543

Водещи

Най-четени