Ето кои са поканени на сватбата на Джордж Клуни 25.09 | 18:37

Събитието ще събере много звезди

От Беатрис Николoва

Сватбата на Джордж Клуни определено ще е едно от най-значимите събития на годината. Във Венеция ще пристигнат много звезди, които очакват с нетърпение тържеството, предаде DPA. Заради желанието на младоженците събитието да остане далече от погледа на любопитните, официална информация за четиридневните празненства, които започват в петък вечерта, няма. Очаква се сред гостите да са Кейт Бланшет, Мат Деймън, Боно, Синди Крофорд, Брад Пит и Анджелина Джоли.

Булката Амал Аламудин, която живее основно в Лондон, беше забелязана на летището на Милано в сряда (24.09). Клуни още не е видян в Италия. Очаква се Андреа Бочели и Лана Дел Рей да забавляват гостите, припомня БТА. Бракът ще е втори за Клуни. Той се жени през 1989 г. за актрисата Талия Болсъм. След развода им през 1993 г. се заклева никога повече да не сключва брак. Клуни често посещава Венеция, обикновено за кинофестивала там. Притежава и вила на езерото Комо, близо до Милано.

Говори се, че актьорът омолил бившият кмет на Рим Валтер Велтрони да води гражданската церемония в понеделник. Очаква се съпругът на Синди Крофорд Ранди Гербер да е кум, а сестрата на Амал Аламудин Тала да е кума.Клуни сам каза в началото на месеца, че планира да сключи брак във Венеция.

Водещи

Най-четени