Ето кой влиза в „Биг Брадър: Most Wanted“ 05.11 | 14:00

Ще гледаме Златка Райкова с Джизъса, Станимир Гъмов, двама футболисти и Станка Златева

От iNews

Плеймейтката Златка Райкова и футболистът Благой Георгиев-Джизъса, които наскоро се наредиха сред най-обсъжданите светски двойки у нас, влизат заедно в "Биг Брадър: Most Wanted", издава "Монитор".

Очаква се връзката им да е в основната сюжетна линия на краткия сезон, който стартира тази вечер по Нова тв.

Още един футболист ще се лиши от свободата си за около месец време – Стойко Сакалиев. Сред сигурните участници са тв водещата Албена Вулева, актьорът Станимир Гъмов, рапърът Стефан Иванов, по-познат като Уош МС, Жени Калканджиева и Джулиана Гани.

От кухнята на продукцията издават, че в ефира ще видим и артистичен гримьор, което вдъхна надежда в мнозина фенове, че Валентин Кулагин ще се върне в Къщата с нови пиперливи изказвания.

Сред предполагаемите имена, които са в списъка с участници, се нареждат дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, поп-фолк певицата Мария, плеймейтката Златка Димитрова, боксьорът Тервел Пулев, фолкиконата Сашка Васева и олимпийската ни шампионка Станка Златева.

"Уникалното при  "Биг Брадър: Most Wanted" е, че събира силни играчи, които познават играта, голяма част от тях са участвали в нея и преди, познават я и за тях това е шанс да тестват нови стратегии и да надскочат собствените си възможности", споделят продуцентите на шоуто.

Водещи

Най-четени