Ето кой ще води „Сблъсък“! 18.12 | 18:10

Четирима претенденти да заемат мястото на Иван и Андрей. Ето кои са

От Мартина Панайотова

Шоуменът Иво Танев, победителят в "Къртицата” Любомир Жечев, абонираният за всяко коментарно студио Юлиан Константинов и радиоводещият Краси Москов са претендентите за водещи на "Сблъсък”.

"Мандатът” на титулярите Иван и Андрей изтича след две седмици, с което се затваря и първата глава в десетгодишната история на предаването.

Тандемът започва работа върху втори сезон на "Къртицата” и стяга чисто ново предаване за TV7, a наследникът им на ринга ще бъде избран чрез зрителско гласуване онлайн.

Танев избра "Сблъсък” за завръщането си на малък екран след петгодишна пауза, в която разработи конгресен център, стана дядо и скъса с окончателно с мераците за музикална кариера заради проблем с гласните връзки.

"Харесвам и следя това предаване от създаването му. Почти нищо не съм изпуснал от него, а и често присъствах като гост. Работата на ринга ми доставя голямо удоволствие, там цензурата е нулева! Говоря това, което мисля!”, сподели Той, цитиран от в. "Монитор”.

Оперния певец Юлиан Константинов зрителите познават като лидер на отбор в играта "Аз обичам България”, като тартор на бандата, замеряла с вафли Мариана Попова във "VIP Brother 2012” и като душманина на Къци Вапцаров от същото шоу.

Преди да вземе 250 000 лв от "Къртицата” и да скочи в леглото на Рут Колева, Любо Жечев е бил волейболист и спортен репортер. Най-обещаваща изглежда кандидатурата на Краси Москов, който за разлика от Жечев и Константинов не страда от логорея и няма навика да се разхожда като циркова мечка в национален ефир.

Култов глас на Z-Rock, Краси дебютира пред камера с инфотеймънта "5400” по TV7. Иронична дисекция на актуалните събития по света и у нас правеше и в "Срещу новините” по БНТ. Битката за водещ на "Сблъсък” ще стартира именно с Краси на 28 декември и с темата "Заздравява ли връзката еднократната изневяра?”. На 29-и на ринга ще стъпи Любо, а в първия уикенд на 2014-а сили ще премерят Танев и Константинов.

Най-четени