Ето кой ще пее на на "Оскар"-ите 13.02 | 13:07

Наградите "Оскар" ще бъдат раздадени за 87-и път на 22 февруари на церемония в театър Dolby в Лос Анджели

От iNews.bg

Ексцентричната поп певица Лейди Гага ще се представи със свое изпълнение пред звездната публика на церемонията за наградите "Оскар", съобщи Contactmusic.

28-годишната изпълнителка се е похвалила с предстоящото си участие в шоуто в сайта Instagram. "Тази година ще пея на живо на "Оскари"-ите", пише Лейди Гага.

Все още не е ясно какво ще изпълни ексцентричната поп звезда, но според продуцентите на наградната церемония Крейг Зейдан и Нийл Мерън тя ще поднесе впечатляващо шоу.

1472512

 "Лейди Гага е уникален изпълнител, чиято музикална еволюция продължава. Горди сме, че за пръв път тя ще пее на на наградите "Оскар". За нас е удоволствие да работим с нея", се посочва в изявлението на Зейдан и Мерън.

Певицата се присъединява към предварително оповестените изпълнители на шоуто Комън и Джон Леджънд, Адам Лавин, Рита Ора,Тим Макгро, Ана Кендрик и Дженифър Хъдсън.

Наградите "Оскар" ще бъдат раздадени за 87-и път на 22 февруари на церемония в театър Dolby в Лос Анджелис. Водещ ще бъде актьорът Нийл Патрик Харис, който също ще пее и ще открие шоуто със свое изпълнение.

Водещи