Ето кой ще предвещава времето 27.02 | 15:35

Емил Чолаков е новият ръководител екип „Прогноза за времето” на bTV

От Мартина Панайотова

Емблематичният водещ на синоптичната прогноза на времето по bTV Емил Чолаков е новият ръководител екип "Прогноза за времето”.

"Новата позиция на Емил Чолаков е част от нововъведенията, които правим в екипа на bTV Новините. Емо е любимец на зрителите и ще разчитаме на него да направи емисията още по-интересна и по-полезна”, коментира Венелин Петков, директор "Новини, актуални предавания и спорт” в bTV Media Group.

"Времето е в нас и наистина няма лошо такова, ако вътре ни е слънчево. Това, на което ще продължим да залагаме е нестандартният подход, за да получат зрителите полезна информация, поднесена по интересен начин”, коментира Емил Чолаков.

Дългогодишният репортер на bTV Новините Ивайло Везенков, който за кратко напусна медиата, се върна в нюзрума на bTV.

Дни по-рано към екипа на Новини отново се присъедини един от най-добрите телевизионни оператори Добромир Иванов. От 1 април към bTV се присъединява и Росен Цветков.

"Изключително щастливи сме да работим отново с Ивайло и Добри, очакваме с нетърпение и Росен Цветков, който ще е част от разследващия екип на bTV Новините. Всеки колега в нюзрума, който е доказал умение и желание за работа, има шанс да се развива професионално”, допълни Венелин Петков.

Водещи

Най-четени