Ето я и Мис Плеймейт 2012 18.11 | 12:40

Това е Силвия Бахати от Велико Търново

От Мартина Панайотова

25-годишната еротична танцьорка Силвия Бахати от Велико Търново спечели титлата Miss Playmate за 2012 г.  

На второ място в класацията по сексапил се класира Гентиана Халити – също на 25 години от София, а на трето - Мелиса Александрова, на 19 г. от Видин.

"Само когато двама души влагат чувства в леглото, а не просто животински навици, се получава наистина страхотно", споделя Силвия. Любимият й актьор е Джералд Бътлър, а мечтаното пътешествие -  обиколка на Венеция.

Miss Playmate of the year у нас се провежда за осми пореден път, като тази година за място бе избран луксозен хотелски комплекс в Банско.

Типично за всяко Playboy парти, жените превъзхождаха по брой и красота мъжете. Да се запознаят от близо с дванайсетте Playmate претендентки специално от София пристигнаха Меги Колева, Део, Денис Ризов и много други ценители на женската красота.

Статистиката на конкурса тази година показва, че брюнетктите водят с 9 на 3 пред блондинките. Само три са синеоките красавици. Общата гръдна обиколка на Playmate момичетата тази година е 1146 сантиметра, а дължината на краката им е 28,32 метра, което съответства на дължината на едно професионално баскетболно игрище.

Още снимки на Силвия, както и от самия конкурс може да видите в Jenite.bg

Водещи

Най-четени