Ето я истинската кралица на Dancing Stars 05.06 | 22:07

Кой спечели купата в танцувалното шоу

От iNews.bg

Финалът на танцувалното шоу Dancing Stars по Нова ТВ определено беше доста напрегнат. След множество изтощителни тренировки и битки на сцената, като победител в крайна сметка си тръгна шампионката по фигурно пързаляне Албена Денкова. Двамата с нейния партньор Калоян спечелиха сърцата на публиката и така заслужено получиха купата в предаването.

До последния етап в риалити формата стигнаха двете красавици Албена Денкова и Михаела Филева. Безспорно и двете положиха доста усилия и показаха колко красиво е изкуството на движението. Затова и задачата на публиката беше доста сериозна.

Победителите събраха 50,4 % от зрителското одобрение, докато сребърните медалисти им отстъпиха с по-малко от процент. За младата поп надежда Михаела гласуваха 49,6 % от феновете пред малкия екран. Така световната шампионка по фигурно пързаляне за пореден път усети тръпката от това да те признаят за най-добър.

"Благодаря на Dancing Stars, че ми даде възможност за първи път да се състезавам на българска земя", каза Албена Денкова на финала.

1300383

Водещи

Най-четени