Ето я най-красивата омъжена рускиня 03.11 | 11:05

Елвира Янковская спечели Мисис Русия интернешънъл

От Кремена Бедерева

Елвира Янковская от Казан е най-красивата омъжена рускиня. Тя победи в конкурса за омъжени жени Мисис Русия интернешънъл, проведен в Ростов на Дон, съобщи  ИТАР-ТАСС.

Победителката е на 33 години. Тя каза, че главното за нея е  семейството. Това тя подчерта и като изпълни сценичния танц с  4-годишната си дъщеря.

С голяма преднина Янковская победи и в гласуването по  интернет. Във финала на конкурса Мисис Русия интернешънъл участваха 18 жени.

Най-младата беше на 21 години, а най-възрастната - на  36. Второто място спечели майката на три деца Наталия Карелина  от Новосибирск. Тя е съпруга на Денис Карелин, син на трикратния олимпийски шампион Александър Керелин.

Красавиците се състезаваха пет дена по готварски умения и  сценично поведение, имаха възможност да демонстрират своя  интелект и национални костюми. 

Конкурсът Мисис Русия се организира в Ростов на Дон вече  трета година, допълва БТА. Победителката получава право да представлява Русия в международния финал на конкурса Мисис Интернешънъл в САЩ.

Водещи

Най-четени