Ето я поредната звезда, задържана заради скандал с бивше гадже 16.01 | 09:02

Ще остане зад решетките за 24 часа

От Мая Александрова

Френският актьор Сами Насери е задържан от парижката полиция заради свада заедно с негова бивша приятелка, съобщи ИТАР-ТАСС.

Скандалът между Насери и приятелката му е станал през първата половина на деня. Подробности за инцидента не се съобщават, но е известно, че при задържането му актьорът е бил много пиян.

Налагането на мярката му за неотклонение е заменено с 24-часов арест. Такава е практиката, когато заради неадекватно състояние не е възможно да бъдат прочетени правата на арестувания.

В понеделник Сами Насери също е бил забелязан пред жилището на тази негова бивша приятелка, но тя не му отворила вратата. Той се опитал да я разбие и причинил имуществени щети. Тогава повиканите полицаи са го закарали в изтрезвителното.

Собственичката на жилището обаче не е подала оплакване за щети.

Сами Насери стана световноизвестен с филма "Такси" на Люк Бесон, в който изпълни главната роля. Поредицата излезе на екран от 1998 г. до 2007 г. Оттогава обаче името на актьора често се свързва със скандали, а през 2009 г. дори беше осъден на затвор заради нанасяне на рана с нож.

Той излезе на свобода през 2012 г., като трябваше да носи електронна гривна. Преди половин година Сами Насери пак беше арестуван за пиянско сбиване, припомня БТА.

Водещи

Най-четени