Жан Мишел Жар идва у нас наесен 15.06 | 15:15

С концерта си на 9 октомври ще открие зала „Арена-София“

От Иванка Савкова

Първата световна звезда, която ще открие с концерт новата зала "Арена-София", е създателят на електронната музика Жан Мишел Жар, съобщават от София Мюзик Ентърпрайсис. Концертът ще се състои на 9 октомври от 20 ч.

Организаторите на събитието обещават уникален спектакъл с невероятни светлинни ефекти, мултимедия и електронни инструменти. Капацитетът на залата в конкретния случай ще бъде ограничен до 10 000 души, като на спортното поле ще бъдат разположени столове и няма да има правостоящи зрители.

Концертът на Жан Мишел Жар в България е част от европейското му турне, което стартира през октомври и ще премине през Финландия, Швеция, Норвегия, Германия, Полша, Австрия и Швейцария.

Билетите ще бъдат на цени от 40 до 100 лева, а продажбата им започва на 17 юни онлайн на ticketpro.bg, касите на Тикетпро в България и неговите партньори. От 1 август билети ще могат да се купуват и от касата на зала "Арена-София".

Новата мултифункционална зала "Арена-София” е високотехнологично съоръжение, което освен за различни видове спорт, е подходящо за всякакъв вид концерти.

Конструктивната гъвкавост и променящ се капацитет от 3 000 до 18 000 души позволява новата зала да бъде домакин, както на класически, така и на рок и поп концерти, а също на различни мюзикъли, циркови и шоу програми.

Водещи

Най-четени