Жартиери и селски кич на наградите Billboard 20.05 | 16:25

Някои от звездите определено нямат усещане за стил

От Гергана Златкова

По традиция, когато говорим за получаване на награди, церемонии, червени килими и прочие, често пъти тоалетите на звездите стават обект на по-голям интерес дори от отличията, които са или не са получили.

Американските музикални награди Billboard не са изключение от правилото.

Голямата победителка на лъскавата гала вечер, която се състоя в Лас Вегас, е миловидната блондинка Тейлър Суифт, която си тръгна с цели 8 награди.

Сред останалите най-големи победители бяха момчетата от One Direction, които си тръгнаха с 3 статуетки; Риана, която завоюва също толкова приза; Джъстин Бийбър, който спечели същия брой отличия.

Впечатление, за пореден път, направи фактът, че голяма част от изпълнителите наистина не знаят какво е стил. Нито какво им отива, да не говорим дали е адекватно спрямо събитието, на което са дошли.

Като Мадона, например, която се появи по жартиери, покрити от въз къса пола на дупки. Или иначе казано – на въображението беше оставено прекалено малко.

В сценичните тоалети на останалите отличени знаменитости преобладаваха пайетите, крещящите аксесоари, перата и брокатът. На някои този кич стои добре, докато при други е откровено дразнещ.

Разгледайте галерията на Jenite.bg и преценете сами. 

Водещи

Най-четени