Жената на Коби Брайънт му отмъкна половината състояние 21.01 | 09:40

Ванеса Брайънт успя да прибере и три къщи при развода на звездната двойка

От Ивайло Ачев

Знаехте ли, че най-успешният действащ баскетболист в НБА Коби Брайънт има три къщи в Нюпорт Бийч? И че състоянието му се оценява на 150 млн. долара. Е, Коби вече далеч не е толкова богат – не и след развода със съпругата му Ванеса, пише TMZ.

Г-жа Ванеса Брайънт успя да измъкне и трите къщи на Коби, а освен това добави 75 млн. долара към собственото си състояние т.е. Брайънт вече има 50% по-малко пари, отколкото по време на брака си.

Процедурата по развода между Коби и Ванеса се оказа светкавична, а в случая именно Ванеса показа, че когато се стигне до подялба на имущество, тя действа точно като бившия си съпруг на баскетболното поле – светкавично, точно и брутално ... за противника.

Разводът на звездната двойка беше предизвестен заради много изневери на Брайънт, които дори за малко да го вкарат в затвора, тъй като едно от похожденията му се превърна в дело за изнасилване. Според слуховете Ванеса Брайънт отдавна е знаела за забежките на мъжа си, но е изчакала да минат десет години брачен живот, за да успее да му вземе по-голяма част от състоянието – по съвет на майка си.

Водещи

Най-четени