Жени Калканджиева – новото лице в „Съпругите“ по Нова ТВ 17.01 | 14:01

Шестата по красота в света става водещ в рубриката „Съпругите”, заедно с Мая

От Олга Андреева

Ново лице ще се появи в тандема на "Съпругите” в ефира на "Станция Нова”. От 29 януари едно от най-известните и успешни лица в модния бизнес у нас, Жени Калканджиева, ще заеме мястото на Вихра до Мая Савова в неделния блок.

Досега рубриката "Съпругите" (по-рано "Отчаяните съпруги") беше водена първо от Вихра и бившата съпруга на единия от продуцентите, Андрей Арнаудов, а после от Вихра и съпругата на Крум Савов, Мая.

Не е ясно дали след промяната Вихра, която миналото лято се раздели със съпруга си Иван Христов, ще продължи да работи като част от медийния проект.

На нейно място обаче от по-следващата неделя зрителите ще могат да виждат Жени, класирала се през 1995 г. на шесто място в престижния конкурс "Мис Свят”, съобщиха от медията. Впоследствие тя доби известност като собственик и основател на модна агенция "Визаж” и организатор на множество конкурси за красота.

Жени не крие, че досега е получавала предложения от различни медии и предавания, но това е първото, което напълно я удовлетворява едновременно като съдържание и формат.

С екранната си половинка Мая се познават отпреди – предстои им обаче да изградят силна професионална връзка. "Ще разчитам не само на нейната харизма, но и на подкрепата й от гледна точка на натрупания опит като телевизионен водещ”, споделя Жени.

Как ще съчетава новите отговорности с грижите за сина си Георги? – "Както досега”, отговаря тя и допълва: "Естествено, няма да ми е лесно, но предизвикателствата ме зареждат с още повече енергия”.

Наскоро шефката на "Визаж” обяви, че ще открие ново направление в модната си агенция – кастинг отдел, който ще набира и актриси. В тази връзка не отрича възможността самата тя да се снима в киното или в телевизионен сериал. "Зависи от конкретното предложение, но с натрупания опит на модел, медийно лице и не на последно място артистичност, това би било още едно поле, в което бих могла да се пробвам”, споделя новата водеща.  

Водещи

Най-четени