Жените от Макдауъл 26.09 | 13:45

А ако има жена, за която се предполага да знае заветната тайна, то това е именно Анди Макдауъл

От Кремена Бедерева

"Има секси, но има и секси, което е проява на лош вкус. Когато си млад, можеш да минеш и с втория вид секси. Имам предвид, че тогава дори не е проява на лош вкус. Но когато остарееш, се превръща единствено в проява на лош вкус."  

Това са разсъжденията на Анди Макдауъл по въпроса как една дама може да напредва красиво в годините. А ако има жена, за която се предполага да знае заветната тайна, то това е именно Анди Макдауъл. Тя е един от малкото световноизвестни примери за достойни модели, чиято кариера цъфти дори по-прелестно, когато са вече на възраст.

Виждате доказателството за това. 54-годишната Анди, заедно с дъщерите си, е избрана за лице на октомврийската корицата на списание "Town & Country". Статията, посветена на нея, за пореден път разказва необикновената ѝ история. През 1984 г. Макдауъл за първи път се снима във филм. Това е "Грейстоук: Легендата за Тарзан", a гласът ѝ е дублиран от Глен Клоуз, тъй като самата Анди има твърде изразен южняшки акцент и не може да мине за англичанка.

Голямата ѝ слава обаче идва десетилетие по-късно, когато си партнира с Хю Грант в "Четири сватби и едно погребение". Анди Макдауъл се прочува изключително много и като дългогодишен модел на L'Oréal. Тази година пък се снима в сериала "Jane by Design". 

Още за личния живот на възрастната чаровница, може да видите на Jenite.bg.



Водещи

Най-четени