Жерар Депардийо: Дълго време бях жиголо 06.10 | 16:00

Открил го хомосексуален продуцент

От Беатрис Николoва

Световноизвестният актьор Жерар Депардийо призна, че на младини не е живял много кротко. В автобиографията си той изкара наяве много лични тайни. Стана ясно, че французинът е бил "момче на повикване", при това много търсено. Той се принуждавал да бъде жиголо, защото живеел в плачевна бедност. Имал моменти, в които бил готов да продаде тялото си, само и само да се спаси от мизерията.

Още като тийнейджър имал близки срещи с органите на реда - на 16 г. го арестували за кражба на кола. Клептоманските му наклонности го карали да краде портфейли и часовници на бунтуващите се студенти, които спели по площадите на Париж през 1968 г. Падал си и по търговията - продавал цигари на войници, при това двойно по-скъпо от пазарната им цена. Откривател на таланти с хомосексуална ориентация забелязал интересното лице на Депардийо и го поощрил да се занимава с актьорско майсторство, пише Daily Mail

В момента бохемът живее в Русия и признава, че му тежи прекалената резервираност към децата му. Според Депардийо това е наследено от баща му – и двамата не могат да кажат на децата си, че ги обичат.

1405921

 

Водещи

Най-четени