Жерар Депардийо поискал автограф от Григор Димитров 31.10 | 20:10

Френската кинозвезда е фен на нашенеца

От Беатрис Николoва

Френската кинозвезда Жерар Депардийо се оказа фен на нашия тенисист Григор Димитров. Двете звезди пристигнаха заедно с полет от Париж малко след 14,00 часа. Французинът с руски паспорт дойде за снимките на швейцарско-българската копродукция с работно заглавие "Пътуването”.

Звездата излезе през ВИП-а към 14,30 часа, където бе посрещнат от актрисата Деси Тенекеджиева. Тя ще бъде в главната женска роля на филма, пишат от 24 chasa.bg. На летището Депардийо заяви пред събралите се журналисти, че се чувства добре и в Русия много му харесва. Автомобилът, вместо да отпраши към хотела, спря на паркинга и остана там близо 30 минути. Към 15 часа един от посрещачите пристигна с два паспорта в ръка. Обясни, че проблеми с документите са забавили Депардийо.

Десетина минути по-късно се появи и тенис звездата Григор Димитров. Обясни, че ще почива известно време в България, а после някъде навън. Каза, че се е запознал с Жерар Депардийо, защото са седели в самолета един до друг. А на въпроса кой на кого е дал автограф през смях добави: "Аз на него.

Водещи

Най-четени