Жоро, победителят от „Къртицата“: Няма да търся Ивайла 18.05 | 12:07

Знае какво да прави с парите

От iNews.bg

Победителят от "Къртицата" Георги изненада всички, като заяви, че няма да търси Ивайла Бакалова. ММА боецът сподели пред Жени и Мая в "Терминал 7", че с миската били добър тандем, благодарение на нея стигнал до финала и разбрал, че Емо е новата къртица, но няма намерение да я "гони" в живота. Георги заяви, че първото нещо, което ще направи с наградата от 152 860 лв., е да купи пони на своята дъщеря.

Спортистът сподели, че най-много се дразнел на дамите в шоуто, защото били неуважителни. ММА боецът смята, че публиката го е харесала, защото бил от обикновени хора, с "различна закваска" от на известните. Жоро не се чувства популярен и след края на риалитито иска да се вижда с Каменов и Сано.

Компания в студиото на TV7 му правеше къртицата Емил Каменов. Гардът отново сподели, че ролята на саботьор му била наистина много трудна. Емо заяви, че е спечелил парите благодарение на победителя Георги и сега ще му даде 1000 лева. Каменов е имал много трудни моменти в своя живот и парите определено ще му помогнат.

"Имало е период, в който нямах 50 стотинки да купя кафе на приятелката ми. 6 месеца родителите ми ме издържаха", сподели грубоватият гард. Той е разочарован от Гери и няма намерение да я търси, нито нея, нито Марина. Емо е категоричен, че не се чувства известен и не иска да бъде:

" Все едно си некой манекен, всички да те снимат, да те гонят, айде бегай", заяви къртицата. Охранителят все още не е сигурен как ще използва наградата от 97 140 лева, знае само, че ще помогне на родителите си.

Водещи

Най-четени