Журито на X Factor се "хванаха" за косите заради Жана 11.10 | 17:53

От Цанка Донкова

Журито на X Factor се "хванаха" за косите за пръв път заради изпълнението на Жана Бергендроф. Изпълнението ѝ на песента "Ти закъсня" провокира противоречиви коментари.

"Изпълнението ти беше ужасно. Ужасно не ми харесва и как изглеждаш" – коментира Саня изпълнението на един от най-сериозните кандидати в шоуто. Мария също се присъедини към мнението ѝ и добави, че емоционалността на Жана ѝ е попречила.

Заки бе по-умерен. Той определи изпълнението ѝ като добро, но с "голяма дупка" между първата и втората част на песента като емоция и вокална сила. Любо, като ментор на Жана, бе единственият, който я защити.

"Чуваш ли ги? Радвай се, ти си голяма заплаха за тях. Те започнаха", бяха думите, които върнаха увереността на участничката.

Сериозни критики понесоха и изпълненията на другите кандидати в X Factor. Таня, Мартин, Иван и Пламен – всеки един от тях не успя да впечатли достатъчно строгото жури и понесе мъмрене.

Въпреки всичко последната дума е на зрителите. Предстои да разберем на елиминациите довечера чие изпълнение най-много е допаднало на зрителите и кой ще се бори за оставане в шоуто.

Изненада обаче е подготвена за феновете на дует "Авеню". Боби и Заки ще излязат за пръв път заедно на сцената на X Factor, за да изпълнят своята най-емблематична песен – "Бягство", заедно с Deep Zone Project.

Водещи

Най-четени