За Линдзи Лоън, горещите секс сцени и странните изисквания 01.08 | 20:25

Лудата американка отново напомня за себе си

От Ивайло Коралски

Познатата като крайно разкрепостената личност Линдзи Лоън изненадващо била екстремно нерешителна при вземането на решение, свързано със заснемането на гореща секс сцена от новия ѝ филм "The Canyons”, съобщава TMZ.

Буйната актриса обаче набързо се навила да се разхвърля пред камерата, след като останалата част от снимачния екип се съгласила на изключително странно нейно изискване.

Сцената, в която трябвало да участва Линдзи, задължавала актрисата да се съблече чисто гола. Тя обаче се почувствала некомфортно да размята вихрения си бюст пред десетчленния екип, съставен изцяло от мъже.

В типично свой стил обаче, Линдзи им поставила условие, че ще заснеме горещата сцена, единствено ако всички от снимачния екип се съблекат голи и останат само по боксерки.

Изненаданите мъже първоначално показали нерешителност, но малко по-късно се съгласили с поставеното условие и спретнали кратък мъжки стриптийз, след което заснели сцената в същата оскъдна униформа.

Трябва да признаем, че притеснителността на Линдзи е леко странна предвид факта, че актрисата редовно разхвърля своите дрехи за различни медии и продукции, включително и за Playboy.

"The Canyons” трябва да направи премиерата си през 2013 година.

Водещи

Най-четени