За Нова година Криско потроши хотел 02.01 | 17:19

Рапърът стартира 2014 с вихрен скандал

От Ивайло Коралски

Обявеният за хитмейкър на миналата година Криско не спира да се забърква в различни скандали. И макар да има доста по-провокативни представители на хип-хопа у нас, той също не е за подценяване. Последната му изцепка е от първия ден на новата година.

Габровският рапър и двама негови приятели потрошили горнооряховския хотел "Раховец", пише RegNews. Инцидентът станал някъде около 07:00 сутринта. Собственикът на хотела се оплакал в полицията, че трима мъже потрошили междинната врата във фоайето, повредили декоративната стена от гипскартон и счупили телевизора в наетата от тях стая. Органите на реда естествено веднага се отзовали на сигнала и така установили извършителите. Става въпрос за 25-годишния К.Т. От Габрово, връстника му И. П. От габровското село Музга и 31-годишния Р. В. от Казанлък. Подстрекател на случилото се обаче бил Кристиан Талев, както истинското име на изпълнителя.

Криско беше една от изненадите в програмата "Нова година под звездите" на Общината. Той обаче изненадал всички с претенциите си. Поискал в хотела да бъдат настанени повече хора от екипа му, отколкото предварително бил уточнил в договора. Той настоявал извънредната сметка да бъде поета от организаторите на концерта.

Водещи

Най-четени