За вас жени - какви са тайните на грима на Скарлет Йохансон 06.04 | 18:17

Актрисата е съвременното превъплъщение на красотата на 50-те и 60-те години на миналия век.

От Филипа Тодева

В последно време Скарлет Йохансон се превърна в идол за много жени и момичета по цял свят. Актрисата поддържа по великолепен начин визията си, като разбира се, огромна роля за смайващото й излъчване изиграва уникалния и грим.

С русите букли, плътните чувствени устни и секси очната линия, модерната класика на Холивуд, Скарлет Йохансон е вдъхновение за редица режисьори и дизайнери.

Външният вид на актрисата от "Изгубени в превода" и "Отмъстителите" несъмнено демонстрира съвременното превъплъщение на красотата на 50-те и 60-те години на миналия век.

Пресъздаването на визията на Йохансон може да започне с нанасяне на фон дьо тен върху предварително овлажненото си с подходящ крем или флуид лице. Контурирайте с бронзър в топъл цвят, най-добре с прасковен оттенък. 

След това по целия подвижен клепач и на костта нанесете светла сянка в прасковен нюанс. Сгъвката на клепача и външния ъгъл на окото подчертайте със светлокафява сянка. Блендирайте добре с четка, за да няма остър контраст.

Идва ред и на устните. Класиката невинаги означава червено червило. Вместо това този път заложете на по-нежен розов цвят с прасковен или пък коралов оттенък. 

Вашият учител Саманта Чапман от Pixiwoo и прекрасната й асистентка - Мади Уайт ще ви демонстрират как точно да заприличате на Йохансон, което може да видите във видеото на Jenite.bg.

Водещи

Най-четени