За какво мечтае Явор Бахаров 04.04 | 17:30

„Парите са като пера“

От Беатрис Николoва

Младият актьор Явор Бахаров мечтае да живее нормален живот, по негови думи, като всеки млад европеец или американец.

Звездата от "Тилт", "Стъклен дом" и "Под прикритие" си е поставила нова цел, иска да си купи собствено жилище, разказва самият Бахаров пред сп. "EVA".

"Парите са като пера. Ако имаш достатъчно пера, политаш. Понякога, когато ги нямаш, трябва повече да се навеждаш да ги вземаш отнякъде. По-хубаво е прав да ги вземаш, без да се навеждаш", смята Бахаров.

От баща си е научил да преговаря и да ръководи финансите си, както и правилото, че е хубаво, когато говорите за пари, другият първи да каже сумата.

Доскоро Явор се изявяваше като мафиот в сериала "Под прикритие". Героят му е син на голям турски мафиот, който се занимава с наркотрафик.

Продуцентите на сериала Димитър Митовски и Иван Дойков избрали Бахаров, защото знаели, че той има бегли познания по турски език. Преди да влезе в НАТФИЗ, актьорът е имал други планове. След като завършва гимназията заминава да следва в Истанбул. Първите няколко месеца учи само езика, а след това има изпит, с който да го приемат в желаната специалност - международни отношения, но бързо променя решението си.

"Още преди изпита се отказах, защото реших, че това не е моята страна, култура, а и моето развитие. Прибирах се в България и се записах в школа по актьорско майсторство. Там много ми харесва, а и преподавателите ми ме окуражиха да продължа да се занимавам с актьорство. Така не след дълго вече бях студент в НАТФИЗ и няколко години по-късно завърших класа на проф. Пламен Марков.", разказа неотдавна Явор.

 

Водещи

Най-четени