За какво похарчил първия си хонорар Филип Киркоров 07.06 | 11:47

Музикантът признава, че още помни как разпределил първата си печалба

От Надежда Стоянова

Музикалната звезда Филип Киркоров към днешна дата може да се похвали с купища почитатели в необятна Русия, както и в нашата страна. Преди да стигне до този момент обаче, той преминал през най-различни неща. Все още обаче помни за какво дал първия си хонорар – за такси.

"Аз бях още студент в музикалното училище и трябваше близо 1 час да пътувам с тролей, а ми е много тежко да ставам рано. Затова първия ми хонорар беше разпределен и имах възможност почти цял месец да ходя на училище с такси", разказа певецът в предаването CoolT по bTV.

Оттогава е минало толкова много време и сега може да си позволи всичко. Цената, която плаща за това обаче, е изключително висока. Признава, че е много комуникативен човек, само че сега му е невъзможно да намери спокойствие.

"Дори да избера най-тихия кът в ресторанта, все ще дойде някой да иска автограф или снимка. А това означава, че постоянно трябва да си във форма, защото с днешните комуникации моментално се публикуват в социалните мрежи и започват коментари за външния вид. Понякога батериите ми падат, но аз не пия, не пуша, не взимам никакви забранени субстанции. Моята терапия е шопинг и гледане на телевизия", призна още Киркоров.

Към момента е щастлив баща на две деца, но въпросът с пълноценното семейно щастие "все още е отворен". Не може да каже, че е самотен, но в един момент разбрал, че празна къща без детски смях няма да го прави щастлив, когато стана по-възрастен.

"Аз съм максималист и искам от този живот да получа всичко – и реализация като музикант, но и щастие просто като човек. Когато се появиха моите деца, се почувствах много щастлив. Затова много съм благодарен на жената, която ме спаси", допълни още той.

Водещи

Най-четени