Забраниха „Град на греха“ заради голата Ева Грийн (ВИДЕО/СНИМКИ) 10.06 | 11:38

Киноасоциацията искала актрисата да е по-облечена

От iNews.bg

Свикнали сме холивудските продукции да ни представят какви ли не гледки – от страховито кървави сюжети до предизвикателно разголени кадри. Оказа се обаче, че и там има цензура, защото Американската филмова асоциация се възмути от постера на новата част на лентата "Град на греха" - Sin City: A Dame to Kill For.

Проблемът бил начинът, по който изглежда актрисата Ева Грийн. Според специалистите тя била облечена прекалено предизвикателно и затова се наложило част от тоалетите ѝ в лентата да бъдат заменени с по-приемливи.

"Изглежда ми странно. Сякаш е някакъв вид реклама – много шум за нищо. Има толкова много насилие във филмовата индустрия, а това е доста невинно. Аз не съм съблечена. Просто е загатнато... Не съм гола на снимката все пак", коментира актрисата пред Vanity Fair.

Новият филм от поредицата, създадена по комикса на Франк Милър "Град на греха" трябва да излезе по кината на 29 август тази година. В ролите ще видим някои доста познати лица като Мики Рурк, Джесика Алба, Мишел Родригес, Брус Уилис, Джош Бролин и Джоузеф Гордън-Левит.

Водещи

Най-четени